FILIALA JUDEȚEANĂ PRAHOVA
A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA

Corpul profesional își alege structura de conducere

logo-cp-sg

Filiala Județeană Prahova a Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România, structură înființată în cadrul Asociației Comunelor din România, organizează astăzi alegeri pentru organele de conducere.
Alegerile se desfășoară pe platforma https://www.secretarigenerali.ro/prahova/. Sprijinul logistic necesar bunei desfășurări este asigurat, ca de obicei, de partenerul Faxmedia Consulting.
Candidaturile pentru funcțiile de conducere au fost depuse și înregistrate conform dispoziției nr 1 / 2022 a președintelui Monica IONESCU.
Președintele Filialei Județene Prahova a ACoR Vasilică DIACONU:

„Stimați colegi. Supun atenției dumneavoastră faptul că astăzi 25.05.2022 se desfășoară alegerile pentru structura de conducere a Filialei Județene Prahova a Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor. Votul se va desfășura on-line pe platforma www.secretarigenerali.ro între orele 8:00 și 19:00, prin intermediul userului și a parolei (credențiale primite de fiecare secretar general care a depus adeziunea pe platformă). Vă rog să-i mobilizați pe secretarii generali ai localităților dvs. să intre pe platforma și să voteze.

Asigur echipa propusă, președinte Monica IONESCU (comuna Măgurele), vicepreședinte Mihaela MANOLE (comuna Șotrile), secretar Mihaela IORGA (comuna Bănești), membrii Dorina-Viorica STUPARU (Comuna Berceni), Adina-Mariana MIHALCEA (comuna Ștefești) și Georgeta BUZOIU (comuna Bertea) de sprijinul meu și al colegilor din Consiliul Director al Filialei. Vă mulțumesc.

După finalizarea alegerilor, împreună cu colegii Consiliului director al Filialei și cu structura aleasă a Corpului profesional vom întreprinde demersurile necesare pentru a crește numărul adeziunilor secretarilor generali. Să nu uităm deviza ACoR: PRIN UNIRE SE REALIZEAZĂ FAPTE MARI!”

Succes candidaților!