FILIALA JUDEȚEANĂ PRAHOVA
A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA

Acord de colaborare între filialele prahovene ale ACoR și ATOP

Vasile DIACONU, președintele Asociației Comunelor din România, filiala Prahova, și Nelu Iordăchescu, președintele ATOP Prahova, au semnat, vineri după amiaza, un acord de colaborare între cele două instituții.

Acordul a fost semnat în cadrul ședinței ATOP Prahova, iar la eveniment au participat Dumitru TUDONE, vicepreședintele CJ Prahova, subprefectul Alexandru VANE, consilieri județeni, primarii care fac parte din Comitetul Director al ACoR Prahova, reprezentanți ai Poliției Prahova, ai Jandarmeriei, ai Ocolului Silvic Vălenii de Munte.

Semnarea unui asemenea acord este o premieră pentru județul Prahova și va fi implementat în toate comunele membre ale ACoR. Se fac, astfel, pași importanți în asigurarea ordinii și liniștii publice în localitățile din mediul rural din Prahova, acordul dintre ACoR și ATOP ducând la reducerea faptelor antisociale și a infracțiunilor.

„Ne dorim să găsim mijloace pentru transformarea comunelor din Prahova, în localități sigure pentru cetățeni. Vom realiza un plan de cooperare care va duce la reducerea infracționalității în comunele noastre”, a declarat Vasile DIACONU, președintele ACoR Prahova și primar al comunei Măgurele.

Președintele ACoR Prahova a lansat o invitație tuturor instituțiilor deconcentrate din județ pentru a încheia astfel de acorduri de cooperate, menite să ducă la dezvoltarea și modernizarea zonei rurale prahovene.