FILIALA JUDEȚEANĂ PRAHOVA
A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA

FOTO Cinci copii de la Tătaru l-au descoperit pe Moș Crăciun cu ajutorul ACoR Prahova

V-ați gândit vreodată că Sărbătorile de Iarnă pot însemna și tristețe? Că există copii care nici măcar nu își închipuie că ar putea primi de Crăciun un măr? Atenție, un măr și nici nu vorbim despre portocale sau alte fructe…boierești!

Dar cum minunile există, cinci copii săraci din Tătaru l-au descoperit pe Moș Crăciun cu ajutorul echipei de auditori de la ACoR Prahova! Complice le-a fost și Vasile DIACONU, primarul comunei Măgurele și președintele ACoR Prahova.

“Le mulțumesc fetelor din echipa de auditori de la ACoR Prahova pentru implicare și le promit că vom mai organiza astfel de acțiuni. Am fost impresionat de dăruirea lor, de faptul că au luat din puținul lor pentru a aduce bucurie unor copii amărâți. Din păcate trăim într-o perioadă în care guvernanții investesc în tot felul de lucruri inutile, dar noi avem încă sate cu ulițe îngropate în noroi.  ACoR Prahova se va implica și în alte acțiuni umanitare și ne dorim să devenim un adevărat partener social pentru toți cei care doresc binele comunităților locale”, ne-a spus Vasile DIACONU, președintele ACoR Prahova.